nieuws

Toprestaurant Le Défi per direct dicht

Restaurant

Le Défi in Sprang Capelle is dicht. De investeerders hebben per direct de stekker uit het toprestaurant getrokken. In de jongste ranglijst van Lekker staat Le Défi op plaats 57.

Toprestaurant Le Défi per direct dicht

De sluiting wordt bevestigd door maître/sommelier Michael Daals. ‘Onze investeerders hebben besloten om per direct te stoppen. Na vier jaar knallen is het voorbij’.

Het restaurant is door de investeerders gesloten uit financieel oogpunt. Daals: ‘We waren goed bezig. In vier jaar tijd zijn we enorm gegroeid. Het was best druk in de zaak, we hebben het geprobeerd. Maar de investeerders zijn degene die bepalen. Ook zij hebben er alles aangedaan de afgelopen vier jaar’.

Een doorstart van Le Défi lijkt op dit moment onwaarschijnlijk. Volgens Daals zijn op dit moment geen kandidaten om een doorstart te bewerkstelligen. De carrière van Daals zelf is nog in het ongewis. ‘Ik ga binnenkort maar eens rustig nadenken over de toekomst. Ik ben nu vooral met deze vervelende situatie bezig en voel trots op wat we als team culinair hebben bereikt. Het is een fantastische leerschool geweest.’

Reageer op dit artikel