nieuws

Toprestaurants doen mee aan Taste of Amsterdam

Restaurant

Restaurants Sophia, Ron Blaauw, Lute, Fifteen en Vis aan de Schelde doen mee aan het festival Taste of Amsterdam 2009. Dit festival vindt van 25 tot en met 28 juni voor het eerst plaats in onze hoofdstad.

Toprestaurants doen mee aan Taste of Amsterdam

De restaurants die aan het festival deelnemen zijn terug te vinden in het kooktheater en via Signature Dishes. In het theater bereiden topkoks ter plaatse onder het oog van de toeschouwer hun gerechten. Via Signature Dishes kunnen bezoekers voor een schappelijk prijsje kennismaken met de gerechten van deze topkoks. De prijzen hiervoor varieren van 3,75 euor tot 8,75 euro.

Andere deelnemende restaurants aan het festival zijn: Eau de Vie, Elkaar, Het Bosch, Smart Bites en Momo. Het vierdaagse culinaire festival is gesitueerd in het Amstelpark in Amsterdam. Naast het kooktheater is er ook een wijn theater en een fine food market.

Eerder al werd het Taste-concept gehouden in Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen.

Reageer op dit artikel