Topsporters starten restaurant

Topsporters starten restaurant

Het bekende topsporterspaar Henk en Marianne Timmer hebben hun bedrijvenimperium uitgebreid met een restaurant. In Hierden runnen ze sinds kort Herberg Onze Woudstee.

Het Algemeen Dagblad meldt dat er op de menukaart van het Wierdense restaurant gerechten staan die naar de nieuwe eigenaren verwijzen. Toetje Timmertje, Timmertje, cupe binnenbocht, het samenspel en het startschot. Marianne Timmer is schaatster en haar partner staat onder de lat bij profvoetbalclub Feyenoord.

Naast het restaurant heeft het paar samen met twee broers van Henk een kledingzaak en een belastingadvieskantoor in Hierden.

De schaatster die in de voorbereiding zit voor het WK in Vancouver, streeft een gezonde levenstijl na. Haar tips zijn beschreven in het onlangs verschenen boek Leef je fit. Ze geeft in het AD aan dat ze van Hollandse pot houdt.

'Stamppot andijvie, boerenkool en zuurkool. Daar prak ik dan vaak extra groenten in en ik laat wat aardappels, de koolhydraten, weg. Wanneer je dat afwisselt met wokken en overdag bruin brood met vetarm beleg en yoghurt met muesli eet, kom je een heel eind', aldus Timmer.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.