nieuws

Topsporters starten restaurant

Restaurant

Het bekende topsporterspaar Henk en Marianne Timmer hebben hun bedrijvenimperium uitgebreid met een restaurant. In Hierden runnen ze sinds kort Herberg Onze Woudstee.

Topsporters starten restaurant

Het Algemeen Dagblad meldt dat er op de menukaart van het Wierdense restaurant gerechten staan die naar de nieuwe eigenaren verwijzen. Toetje Timmertje, Timmertje, cupe binnenbocht, het samenspel en het startschot. Marianne Timmer is schaatster en haar partner staat onder de lat bij profvoetbalclub Feyenoord.

Naast het restaurant heeft het paar samen met twee broers van Henk een kledingzaak en een belastingadvieskantoor in Hierden.

De schaatster die in de voorbereiding zit voor het WK in Vancouver, streeft een gezonde levenstijl na. Haar tips zijn beschreven in het onlangs verschenen boek Leef je fit. Ze geeft in het AD aan dat ze van Hollandse pot houdt.

‘Stamppot andijvie, boerenkool en zuurkool. Daar prak ik dan vaak extra groenten in en ik laat wat aardappels, de koolhydraten, weg. Wanneer je dat afwisselt met wokken en overdag bruin brood met vetarm beleg en yoghurt met muesli eet, kom je een heel eind’, aldus Timmer.

Reageer op dit artikel