nieuws

Topzaken zoeken keukenpersoneel

Restaurant

Diverse betere eetgelegenheden zijn op zoek naar personeel. Vooral in het noorden en midden is de vraag aangewakkerd. Dat blijkt uit het jongste aanbod van vacatures op de gespecialiseerde horecasite www.jobsinhoreca.nl.

Topzaken zoeken keukenpersoneel

Zo zoekt één van de betere restaurants van Friesland een souschef al la carte, lezen we op Jobsinhoreca.nl, de online vacaturebank voor de horeca. In dezelfde regio zoekt ‘één van de betere restaurants’ een chef de parti. Op één van de Waddeneilanden wordt in een ‘uitstekend restaurant’ een souschef gevraagd.

Michelinster
In het midden van het land zoekt een restaurant met één ster in de regio Ermelo een junior souschef. Een eetgelegenheid uit de top-100 van Lekker en gelegen in de regio Utrecht wil graag een chef de parti aantrekken. Ook een restaurant met één Michelinster in de regio Utrecht-Amsterdam zoekt een chef de parti en een junior souschef.

De keukenfuncties worden aangeboden door HR Management. Ze staan sinds kort op JobsinHoreca.nl, de vacaturesite van Misset Horeca. Kandidaten met serieuze interesse kunnen via de site reageren.

Zie ook:
Alle vacatures op JobsinHoreca.nl

Toprestaurants zoeken keukenpersoneel

Reageer op dit artikel