nieuws

Tour Culinair steunt lunchcafé In de Roos

Restaurant

Lunchcafé In de Roos in Den Bosch heeft een cheque van €1.000 van de Tour Culinair ontvangen. Het horecabedrijf, dat mensen met een verstandelijke beperking een leer- en werkplek biedt, besteedt het geld aan het trainen van medewerkers.

Tour Culinair steunt lunchcafé In de Roos

Het lunchcafé wil in 2010 te starten met een officieel erkende opleiding tot horeca-assistent. ‘Wij kunnen het geld daar goed voor gebruiken’, aldus manager Karin Brouwers van In de Roos.

De cheque is op maandag 22 juni door Tour Culinair-voorzitter Ton Lenting overhandigd aan Karin Brouwers en de medewerkers van het lunchcafé. De Tour Culinair is een fietsende netwerkclub van mensen uit horeca en toerisme. Ieder jaar trekt het peloton door Nederland en reikt een cheque uit aan een goed doel.

Lunchcafé In de Roos besteedt veel aandacht aan training van de medewerkers. Samen met ROC Koning Willem 1 in Den Bosch, Cello (organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking) en Ambitie (die mensen begeleidt naar een baan) wordt gewerkt aan een nieuw initiatief: een volwaardige opleiding tot horeca-assistent.

Reageer op dit artikel