nieuws

Turks restaurant hoofdrol in nieuwe televisieserie

Restaurant

Presentatrice Sylvana Simons gaat een nieuwe RTL 4-programma presenteren: Opvolger Gezocht. Daarin volgt zij zes familiebedrijven, waaronder een turks restaurant, die op zoek zijn naar een opvolger om de zaak over te nemen.

Turks restaurant hoofdrol in nieuwe televisieserie

Het programma is vanaf 4 september te zien bij RTL 4. De ondernemers kunnen om uiteenlopende redenen geen geschikte kandidaat vinden om het roer van het familiebedrijf over te nemen om het voortbestaan ervan te garanderen.

In het programma komen verschillende bedrijven aan bod, zoals een banketbakkerij, bloemisterij, hardrockwinkel, Turks restaurant en een paardenbejaardencentrum. In tv-oproepen worden geïnteresseerden aangespoord zich op te geven via de website opvolgergezocht.nl, die op 5 juni in de lucht gaat.

De mensen die voldoen aan de criteria van de families, worden geselecteerd aan om het programma deel te nemen. Uiteindelijk zijn er iedere keer drie kandidaten per bedrijf in de race om de mogelijke nieuwe eigenaar te worden.

Reageer op dit artikel