nieuws

Tv-primeur: Koppels starten restaurant

Restaurant

RTL5 start in het komende winterseizoen een nieuwe tv-serie rondom het opbouwen van een restaurant. Vier koppels moeten binnen zestien weken een volwaardige eetgelegenheid vanaf de grond opbouwen. Drie van de vier duo’s zien hun restaurantdroom uiteen spatten.

Tv-primeur: Koppels starten restaurant

Dat meldt Medialog, een doorgaans goed ingevoerde weblog over tv-toekomst en medianieuws. Het nieuwe programma is volgens het bekende en goed bekeken Australische format My Restaurant Rules.

Vier stellen krijgen een leeg pand om in te richten. Daarnaast moeten ze een ondernemingsplan schrijven, personeel aantrekken en het restaurant daadwerkelijk runnen. Alles binnen zestien weken. Ze worden bij hun avontuur continue gevolgd door camera’s.

De koppels kunnen extra geld verdienen in tussentijdse onderlinge wedstrijden en keuringen. Uiteindelijk mag alleen het winnende koppel het restaurant houden. De andere drie vallen een voor een af.

Wie het programma gaat presenteren is nog niet bekend. Wel wordt gesuggereerd dat het niet ondenkbaar is dat Herman den Blijker dit gaat doen. Den Blijker heeft een contract met RTL. De serie start in september op de zender RTL5.

Reageer op dit artikel