nieuws

Tv-serie over Librije start 29 juli

Restaurant

De tv-serie op RTL rondom de eigenaren van De Librije, Jonnie en Thérèse Boer, start 29 juli. De serie, genaamd Pure Passie, bestaat uit vier afleveringen waarin een kijkje wordt genomen in het leven van het Zwolse horecagezin.

Tv-serie over Librije start 29 juli

De eerste aflevering van Pure Passie wordt op RTL 4 uitgezonden op dinsdag 29 juli om 21.30 uur. Daarna volgen er nog drie uitzendingen op 5, 12 en 19 augustus.

De serie wordt herhaald op RTL 8. Dat gebeurt vanaf 5 augustus tussen 18.45 en 19.45 uur.

In de vier afleveringen wordt de kijker meegenomen in het leven van dit bijzondere horecagezin, hun gastronomische belevenissen en hun dagelijkse beslommeringen. Een leven dat volledig in het teken staat van koken en gastvrijheid.

Reageer op dit artikel