nieuws

Twee sterzaken doen mee aan Kruidvatactie

Restaurant

Twee sterzaken doen mee aan de restaurantactie van drogisterijketen Kruidvat. Het gaat om Koriander in Drachten en om restaurant Paul van Waarden in Rijswijk. De verkoop van de dinerbonnen is dinsdagochtend 18 mei van start gegaan.

Twee sterzaken doen mee aan Kruidvatactie

‘De eerste reserveringen zijn al binnen,’ laat Floris van Altena van Kruidvat-partner Dining City dinsdagochtend weten. Consumenten kunnen voor 19,95 euro per persoon eten bij één van de deelnemende restaurants. Hiervoor krijgen ze een welkomstdrankje, een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie na.

‘Hoewel er twee sterzaken meedoen, is deze actie met name bedoeld voor de gewone restaurants. Consumenten kunnen er van zondag tot en met donderdag voor het genoemde bedrag dineren in de maand juni,’ zegt Van Altena. Klik hier voor de lijst met deelnemers.

Dining with the stars

Dining City heeft voor het hoger segment De Restaurantweek en voor het topsegment de speciale actieweek voor sterrestaurants Dining With de Stars. Deze actieweek vindt plaats van 7 tot en met 13 juni. Paul van Waarden doet ook mee aan deze actie, Koriander ontbreekt op de deelnemerslijst. Een vijfgangendiner kost tijdens deze actieweek 50 euro, een viergangenlunch 40 euro. Dit is exclusief drankjes.

Reageer op dit artikel