nieuws

Tweede zaak voor Marc Smeets

Restaurant

Topkok Marc Smeets, eigenaar van restaurant Lepels in Schiedam, start een tweede zaak. In een ‘waanzinnig wellnessproject’ van 6.000 vierkante meter in Barendrecht komt een kopie van zijn succesvolle Lepels. Maandag 14 januari zet Smeets zijn handtekening onder het contract.

Tweede zaak voor Marc Smeets

Dat laat Smeets de internetredactie van Misset Horeca weten. ‘Het gaat om een waanzinnig wellnessproject in Barendrecht met de naam Wellnesselande. In het 6.000 vierkante meter tellende gebouw komt ons restaurant van 440 vierkante meter. Het wordt een kopie van Lepels in Schiedam en gaat Canteen Food & Drink heten’, aldus Smeets.

Chef-kok Bas Lintvelt verzorgt de dagelijkse keukenleiding in Barendrecht. Er wordt gekookt volgens de filosofie van Lepels, zoals die is bedacht door Smeets. Maandag 14 januari zet Smeets zijn handtekening onder een contract om Canteen Food & Drink te starten.

Naast een nieuwe zaak in Barendrecht komt Smeets ook met een nieuwe activiteit in Schiedam. Pal voor zijn restaurant Lepels start hij vanaf april met een terrasboot. Op de boot komt een groot spit waarop vlees wordt bereid. ‘Lekker loungen op de boot’, aldus Smeets.

Marc Smeets begon enkele jaren geleden restaurant Lepels in Schiedam. Daarvoor runde hij jarenlang zijn eigen restaurant in het bekende Haagse hotel Corona.

Zie ook

Reageer op dit artikel