nieuws

Tweede zaak voor Toine Smulders

Restaurant

Topkok Toine Smulders, eigenaar van Villa Copera in Tolkamer, start een tweede zaak. Dat maakte de kok bekend tijdens een kookdemonstratie op de openingsdag van de Horecava 2008.

Tweede zaak voor Toine Smulders

Smulders gaat het voormalige gerenommeerde Restaurant Wolfersveen in de gelijknamige Achterhoekse buurtschap runnen. Hij gaat er zelf niet koken, maar zet er mensen op uit zijn eigen organisatie.

‘Meneer Kaal heeft noodgedwongen moeten stoppen met zijn zaak. Ik huur het gebouw en ga er een restaurant starten waar mensen echte Franse klassiekers geserveerd krijgen die bereid worden aan tafel’, aldus Smulders.

De nieuw zaak gaat op 21 april open. ‘Op 1 april wordt het opgeleverd. Er komt een nieuw interieur en een nieuwe keuken in. Ik trek mensen aan voor het restaurant. Deze komen ook bij mij in Villa Copera werken zodat ze volgens mijn filosofie koken. Zeg maar een beetje de Herman den Blijker van de Achterhoek’.

Toine Smulders is sinds een jaar eigenaar van Villa Copera in Tolkamer. Daarvoor was hij jarenlang mede-eigenaar van restaurant De Beukenhorst in Winsterswijk. Na zijn vertrek uit Winterswijk werkte hij ook nog even voor Gigas in Ellecom.

Meer Horecava-nieuws:

Horecavadossier

Gaat u deze week, of wellicht al vandaag, naar de Horecava? Neem dan eerst een kijkje in ons speciale Horecava-dossier. Hier vindt u het dagprogramma, info over de speciale activiteiten & wedstrijden en uiteraard het laatste Horecavanieuws.

Reageer op dit artikel