nieuws

Twintigers winnen vierde editie Mijn Restaurant

Restaurant

Twintigers Amber De Wispeleir en Elodie Coenen hebben de vierde editie van Mijn Restaurant gewonnen. Het Antwerpse koppel mag restaurant Alaise in Ekeren tot eind juni op kosten van VTM uitbaten.

Twintigers winnen vierde editie Mijn Restaurant

Dat meldt de Gazet van Antwerpen. De ontknoping viel tijdens een liveshow. De andere finalisten, Eef en Michael, moeten hun restaurant Seaven in Blankenberge direct sluiten.

De jonge winnaars, De Wispelier is 24 jaar en Coenen 23 jaar, gaan eerst met vakantie. ‘We zijn van plan om half januari open te gaan. Eerst willen we uitrusten en daarna alles op punt stellen, zodat we kunnen doorstarten met een goed draaiende zaak.’

Een garantie voor succes is het programma allerminst. Van de vorige winnaars slaagde alleen Claudio erin het hoofd boven water te houden, zo is te lezen in een artikel in het Nieuwsblad. ‘Weliswaar in het restaurant van zijn papa.’

Jelle Timmerman, winnaar van de eerste editie van Mijn Restaurant, is in het Nieuwsblad heel stellig. Zijn tip aan de meest recente winnaars: ‘Verkoop het boeltje zo snel mogelijk. De mensen komen enkel eten om ook eens op tv te komen.’

Volgens hem gaat hetzelfde op voor de leden van de jury. ‘Hun bezorgdheid voor de camera neem je best met een korrel zout, want na het programma zie je hen nooit meer.’

Reageer op dit artikel