nieuws

Uit eten niet meer nodig met Zinner Dinner

Restaurant

Geen zin om boodschappen te doen of geen inspiratie voor het avondeten? Voor veel mensen goede redenen om ergens een hapje te gaan eten. Er is een nieuwe bezorgdienst die deze mensen wel thuis laat eten.

Uit eten niet meer nodig met Zinner Dinner

Het gaat om Zinner Dinner. Een service die recepten aan huis bezorgd, plus de benodigde boodschappen en de bereidingswijze. Nadenken wat er op tafel moet komen, hoeft dus niet meer. De recepten zijn afkomstig van koks. De ingredienten zijn zo veel mogelijk biologisch en worden voor drie of vijf dagen geleverd.

In Zweden is de service al erg populair, in Nederland staat het nog in de kinderschoenen, maar de ondernemers hopen op een omzet van maximaal een half miljoen euro.

Vooralsnog worden alleen klanten in Amsterdam beleverd, maar de ondernemers, Dirk Kruip en Katja Efron denken aan uitbreiding.

Reageer op dit artikel