nieuws

Uitrol concept Koetjes en Kalfjes

Restaurant

Koetjes en Kalfjes, de moderne bistro van toprestaurant De Beukenhof in Oegstgeest, start nieuwe zaken. De nieuwe restaurants van het concept Koetjes en Kalfjes komen nog dit jaar in Noordwijk en Leiden. Een verdere uitrol van het concept staat op de agenda.

Uitrol concept Koetjes en Kalfjes

Dat meldt Erwin Rozendal, eigenaar van De Beukenhof en mede-eigenaar van Koetjes en Kalfjes. Rozendal runt Koetjes en Kalfjes, waar verse producten centraal staan, samen met zijn partner Jacky Weeber.

Noordwijk en Leiden
Koetjes en Kalfjes in Noordwijk opent op 1 juli de deuren. Op 1 december volgt een vestiging in Leiden. Rozendal is bezig met locaties voor nog twee nieuwe bistro’s en denkt hierover binnenkort meer te kunnen melden.

Stoer en modern
Koetjes en Kalfjes is een ‘no nonsens concept’. Verse producten staan centraal in betaalbare meergangenmenu’s van 25 tot 35 euro. De inrichting van de zaak is stoer en modern met een landelijk accent. Chef-kok in Koetjes en Kalfjes in Oegstgeest is de 23-jarige Rob Hulsebosch. Hulsebosch werkte eerder voor De Beukenhof en Chapeau! in Bloemendaal.

Zie ook:
Meer over Koetjes en Kalfjes

Uitrol bistroconcept Koetjes en Kalfjes

Reageer op dit artikel