nieuws

Uitslag Lekker direct op MissetHoreca.nl

Restaurant

De Top-100 van restaurantgids Lekker en andere spannende wetenswaardigheden uit de toonaangevende gids, zijn maandag 10 november direct na afloop van de gidspresentatie te vinden op deze site.

Uitslag Lekker direct op MissetHoreca.nl

De bekendmaking van de Lekker Top-10 en de uitreiking van de Lekker Award aan het beste restaurant van Nederland vindt maandagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur plaats in Brasserie DenK bij Duin & Kruidberg in Santpoort bij Haarlem.

Direct na afloop van de presentatie van de gids brengt MissetHoreca.nl het uitgebreide nieuws over de nieuwe Lekker. Daarbij ligt de nadruk op de verschuivingen en mutaties in de veel besproken en prestigieuze ranglijst.

Ook verstuurt de internetredactie van Misset Horeca maandagmiddag om 16.00 uur een extra nieuwsbrief. Deze staat volledig in het teken van de Lekker. De nieuwsbrief is gratis en aanmelden hiervoor kan hier.

Reageer op dit artikel