nieuws

Unieke deal De Zwethheul met ABN AMRO tennistoernooi

Restaurant

Toprestaurant De Zwethheul in Schipluiden gaat tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in februari 2012 het restaurant voor een week verplaatsen naar Ahoy Rotterdam. Volgens eigen zeggen is het voor het eerst in de geschiedenis van het mondiale proftennis dat een tweesterrenzaak een volwaardige acte de présence geeft tijdens een tennistoernooi.

Unieke deal De Zwethheul met ABN AMRO tennistoernooi

Onder de toepasselijke naam ‘De Zwethheul On Tour’ verplaatst SVH Meesterkok Mario Ridder zijn toprestaurant voor één week naar Ahoy Rotterdam. Oseven neemt zoals gebruikelijk de overige VIP-catering voor haar rekening.

‘Wij zien het als een prachtige uitdaging en een eer om met de voltallige keukenbrigade en het bedienend personeel van De Zwethheul aanwezig te zijn op dit presitigeuze evenement’,aldus Mario Ridder, die gisteren het contract ondertekende met Jolanda Jansen (directeur Ahoy Rotterdam) en Richard Krajicek (toernooidirecteur).

Ridder vervolgt: ‘Veel van onze trouwe gasten bezoeken jaarlijks het ABM AMRO World Tennis Tournament en dankzij De Zwethheul On Tour kunnen ze straks ook daar gebruik maken van ons culinaire aanbod’.

Reageer op dit artikel