nieuws

Van Aalst nieuwe sommelier De Nederlanden

Restaurant

Bjorn van Aalst volgt Jan-Willem van der Hek op als sommelier bij hotel-restaurant De Nederlanden in Vreeland. Van Aalst is sinds april als assistent-sommelier in dienst bij het sterrestaurant van Wilco Berends.

Van Aalst nieuwe sommelier De Nederlanden

Fabienne Timmermans neemt de taken over van Caroline Berends, die recent stopte als assistent-manager. Milou van Es, ook al langer in dienst bij De Nederlanden, wordt als assistent-maître de rechterhand van maître Teun IJff, de opvolger van de vorig jaar vertrokken Martijn Verkerk.

Patron-cuisinier Berends heeft daarmee zijn team weer op sterkte. ‘Goede mensen vinden, is moeilijk. Voor mij is het bijzonder dat we het intern hebben kunnen invullen, ook voor die medewerkers.’

Reageer op dit artikel