nieuws

Van den Brink: ‘Couverts zwaar verliesgevend

Restaurant

De door RTL overgenomen restaurantboekingssite Couverts is zwaar verliesgevend. Dat zegt Jeroen van den Brink, eigenaar van concurrent SearMe.nl, initiator van de bekende Restaurant Week en owner van Diningcity.

Van den Brink: ‘Couverts zwaar verliesgevend

Volgens Van den Brink is het na de overname door RTL nog niet veel beter geworden met Couverts.

‘Inmiddels hebben zij er miljoenen ingepompt, maar ondanks de massale advertising zijn ze nog steeds zwaar en zwaar verliesgevend’, aldus Van den Brink op Quotenet.nl.

Met zijn eigen SeatMe gaat het volgens Van den Brink een stukje beter. ‘Ik zeg niet dat wij met SeatMe miljoenen verdienen, maar we schrijven inmiddels wel zwarte cijfers en we zijn nog steeds marktleider. Maandelijks meer dan 10.000 reserveringen. And counting’.

Reageer op dit artikel