nieuws

Van der Linden: ‘Geen relatie met gesloten zaken

Restaurant

Omroep Flevoland laat weten foutief te hebben gemeld dat de belastingdienst actief is overgegaan tot het veilen van de inboedel van verschillende horecabedrijven van Hein van der Linden. Van der Linden zegt boos te zijn op de regionale omroep en zegt dat de drie gesloten restaurants eigendom zijn van Tilia Horecagroep.

Van der Linden: ‘Geen relatie met gesloten zaken

‘Het gaat om drie restaurants in Lelystad die eigendom waren van Tilia Horecagroep, een holding met vijf aandeelhouders. Vanwege de tegenvallende resultaten heeft de Tilia Horecagroep besloten de restaurants te verkopen, dan wel te sluiten. ’, laat Van der Linden weten.

Van der Linden vervolgt: ‘Ikzelf heb mijn aandelen in deze bedrijven al geruime tijd geleden verkocht en sta op dit moment in geen enkele relatie meer met deze bedrijven. De berichtgeving op omroep Flevoland is dan ook niet zorgvuldig geweest. Deze hobbyclub in Lelystad is hiermee echter nog niet van mij af’.

De sluiting betreft de zaken Het Scheepsrechts, Jan Goos en Food For Friends.

Reageer op dit artikel