Van der Valk Gilze serveert beste gehaktbal

Van der Valk Gilze serveert beste gehaktbal

Voor de tweede keer is Van der Valk wegrestaurant Gilze door het tijdschrift Truckstar uitgeroepen tot het wegrestaurant met de beste gehaktbal. Al in 2004 kwam de redactie na een test bij 78 wegrestaurants tot deze conclusie en ook dit jaar waardeerde het blad Wegrestaurant Gilze met een 9 en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Niet alleen Truckstar is zeer te spreken over Wegrestaurant Gilze. Ook de Consumentenbond publiceerde in maart een onderzoek in de Consumentengids over de hygiëne en kwaliteit van 28 wegrestaurants in Nederland. Wegrestaurant Gilze eindigde hierbij op de tweede plaats.

Dit onderzoek werd uitgevoerd door een controleur die de hygiëne in de keuken en de bacteriën in het voedsel onderzocht. Verder bracht een smaakpanel van vier deskundigen een bezoek aan de wegrestaurants om de smaak van de verschillende maaltijden te beoordelen en de service en de sfeer in het restaurant te evalueren.

Wegrestaurant Gilze kreeg een hoge waardering voor bewust eten en daarnaast een positieve beoordeling over de hygiëne, de inrichting, de bediening en de keuze van de gerechten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.