nieuws

Van der Valk trekt sterrenchef aan

Restaurant

Andy Brauers, oud chef-kok van het voormalige toprestaurant Prinsen Juliana in Valkenburg, is overgestapt naar hotel-restaurant Kasteel TerWorm in Heerlen. Kasteel TerWorm is eigendom van Freek van der Valk. Zoon van grondlegger Arie van de befaamde horecafamilie.

Van der Valk trekt sterrenchef aan

Dat meldt De Telegraaf. ‘Met Kasteel TerWorm heeft Freek van der Valk verstrekkende plannen. We gaan dit jaar proberen een bib gourmand te verdienen en hopen uiteraard later weer op een Michelinster’, aldus Brauers in de ochtendkrant.

“J”

Brauers kwam noodgedwongen op straat te staan voordat hij naar Kasteel TerWorm ging. Prinses Juliana werd overgenomen en omgetoverd tot restaurant “J”, maar deze eetgelegenheid ging vorig jaar failliet. Brauers: ‘Dat is heel jammer. Ik heb er zestien jaar gewerkt’.

Zie ook:

Opvolger Prinses Juliana failliet (okt, 2006)

Reageer op dit artikel