nieuws

Van Gulick verrast met nieuwe rol bij Lauswolt

Restaurant

Marc van Gulick gaat weer koken. De topkok wordt bij Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag executive chef. Daarnaast blijft hij general manager van het Friese bedrijf. Chef-kok Thom-Gabie van Baars verlaat Landgoed Lauswolt. Verder zijn er meer mutaties binnen het bedrijf.

Van Gulick verrast met nieuwe rol bij Lauswolt

Het complete keukenteam van landgoedrestaurant De Heeren van Harinxma krijgt een metamorfose. Van Gulick heeft Leendert Klaassens aangetrokken als vervanger van Thom-Gabie van Baars. Van Baars vertrekt naar De Herberg van Smallingerland in Rottevalle.

Klaassens, die per 1 september chef de cuisine wordt, werkte eerder vijf jaar onder Van Gulick op Lauswolt. Recentelijk was hij actief Aruba voor The Links at Divi Aruba.

Marc van Gulick over de jongste ontwikkelingen

Geert-Jan Vaartjes wordt souschef. Hij was in het verleden lange tijd pupil van Van Gulick op Landgoed Lauswolt. Daarna deed hij ervaring op bij topzaken De Librije in Zwolle, De Bokkedoorns in Overveen en het Amstel Hotel in Amsterdam.

Marc van Gulick werkte jarenlang voor Landgoed Lauswolt om vervolgens over te stappen naar De Hoefslag in Bosch en Duin. Daar vertrok hij binnen een jaar om begint dit jaar general manager te worden bij zijn oude liefde, Landgoed Lauswolt. Naast de dagelijkse leiding is Van Gulick ’s avonds te vinden in de keuken van het befaamde bedrijf.

Eerdere berichten over Van Gulick en Lauswolt

Reageer op dit artikel