‘Drie sterren zou ongeloofwaardig zijn omdat ik zo kort bezig ben. Ik had bij restaurant De Zwethheul twee sterren. Ik hoop dat ze me laten doorgaan waar ik ooit ben gestopt. Met twee sterren vier ik feest. Dan blijf ik in de eredivisie, wat ook mijn bedoeling is. Anders had ik deze zaak nooit overgenomen’, aldus Van Loo tegenover persbureau ANP.
Goed ziek
Op de vraag wat hij doe als hij één ster krijgt, antwoordt Van Loo: ‘Dan zeg ik “dank u Michelin”. En bij nul? Dan ben ik goed ziek’. Van Loo erkent dat het een spannend moment wordt wanneer de nieuwe Michelingids mandag wordt gepresenteerd. ‘Ten eerste is het fijn om bevestiging te krijgen en ten tweede heeft Michelin een hoop impact’.
Boven verwachting
Van Loo geeft overigens aan dat het boven verwachting gaat met het bezoekersaantal sinds de overname enkele maanden geleden. Van Loo: ‘Het aantal couverts in dit eerste jaar is al 30 procent boven verwachting, dus wat dat betreft heb ik niets te klagen’.