nieuws

Vapiano Rotterdam in mei van start

Restaurant

Vapiano opent begin mei de deuren in Rotterdam. Het wordt na Den Haag en Amsterdam de derde vestiging van het trendy versconcept met Italiaanse twist.

Vapiano Rotterdam in mei van start

De nieuwe zaak in Rotterdam komt aan de Binnenrotte in het pand waar voorheen restaurant Quote was gevestigd.

Vapiano telt duizend vierkante meter vloeroppervlakte, goed voor 350 zitplaatsen. Daarnaast biedt het buiten nog eens ruimte voor honderd zitplaatsen. Het is de eerste geheel gelijkvloerse Vapiano in ons land.

‘Winkels, wonen en werk. Dat hebben we nodig om een Vapiano te kunnen draaien. Die elementen zijn aanwezig in deze buurt. Neem daar nog een hoeveelheid studenten bij en we kunnen spreken van hoge verwachtingen in Rotterdam’, zegt Rob Schut van Al Dente, die de franchise van het uit Duitsland afkomstige Italiaanse concept Vapiano verzorgt.

Vapiano Rotterdam

Vapiano Rotterdam biedt werk aan zo’n dertig fulltimers en nog eens 35 parttimers. Momenteel wordt het pand ‘kaal gestript’ en daarna ingericht. Schut verwacht begin mei de deuren te openen. Verder wordt momenteel personeel gezocht.

De eerste vestiging van Vapiano staat in Den Haag, aan het Buitenhof. In Amsterdam is de zaak gevestigd aan de Oosterdokkade ten oosten van het Centraal Station. De keten biedt verse Italiaanse gerechten zoals pasta’s en pizza’s, en staat bekend om het hippe, trendy interieur en betaalbare prijzen.

Reageer op dit artikel