nieuws

Veel emoties bij Culinaire Verwennerij Bij Jef

Restaurant

Na het bericht dat Culinaire Verwennerij Bij Jef in Den Hoorn (Texel) een Michelinster heeft gekregen kwamen er veel emoties bij eigenaar Jef Schuur. Ze hebben bloed zweet en tranen gewerkt. ‘Het is en hele mooie bekroning op heel wat jaartjes ploeteren’, aldus Jef

Veel emoties bij Culinaire Verwennerij Bij Jef

Schuur wist wel dat hij in de picture stond als kanshebber voor een ster, maar dat het zo snel zou gaan had hij niet verwacht. De huidige plannen wil hij verder doorzetten.

Eerste op Texel

Culinaire Verwennerij Bij Jef is het eerste restaurant op Texel en de enige op de Waddeneilanden met een Michelinster. De Frans-Mediterrane keuken heeft een Texels tintje. Lunch en diner worden bereid met verse seizoensproducten.

Luister naar de geëmotioneerde Jef Schuur

Bekijk hier meer Michelinnieuws:

Reageer op dit artikel