nieuws

Veel media-aandacht voor Nederlandse Bocuse-deelnemers in Lyon

Restaurant

De Nederlandse deelname aan de Bocuse d’Or in Lyon op 25 januari, krijgt veel media-aandacht. Naast radio, schrijvende (vak)pers, zal ook het televisieprogramma Brandpunt van de KRO op zondagavond 30 januari aandacht besteden aan het optreden van het Nederlandse team.

Veel media-aandacht voor Nederlandse Bocuse-deelnemers in Lyon

Nederland is voor de tweede achtereenvolgende keer van de partij op het hoogste wedstrijdpodium voor koks, Bocuse d’Or. De deelname van Marco Poldervaart en zijn commis Jan Smink blijft niet onopgemerkt. Naast vakpers en lokale pers is ook een team van KRO’s Brandpunt naar Lyon afgereisd om de verrichtingen van Nederland te volgen.

De Nederlanders koken op 25 januari vanuit wedstrijdkeuken acht en startten om 9.40 uur. Ze moeten in vijf uur tijd een vis- en een vleesschotel bereiden. Op 26 januari wordt de uitslag bekend gemaakt, rond 18 uur. Misset Horeca’s redacteur Bianca Roemaat is ook aanwezig en zal via www.missethoreca.nl verslag doen.

Radio 1

Ook in Nederland schenken verschillende media aandacht aan Poldervaart en zijn team. Zo zal Meesterkok Marc van Gulick (landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag) dinsdag 25 januari op Radio 1 een interview geven over de wedstrijd. Dit zal zijn tussen 11 en 12 uur op 25 januari in het programma De Gids.fm met Felix Meurders. Van Gulick is een van de adviseurs van het Nederlandse wedstrijdteam. Commis Smink werkt in zijn keuken.

Verder zal BNN Today, tussen 21.00 en 22.00 uur op radio 1 op 25 januari een interview met Poldervaart uit zenden. En op 26 januari, tussen 6 en 9 uur ’s ochtends besteedt ‘De Heer ontwaakt’, Radio 2 aandacht aan de Bocusedeelname van ons land.

Reageer op dit artikel