nieuws

Veel mutaties tv-koks in winterprogrammering

Restaurant

Tv-koks staan de laatste week nadrukkelijk in de schijnwerpers. Binnen vier dagen kwamen maar liefst drie bekende beeldbuiskoks in het nieuws. Allen met berichten over het komende tv-winterseizoen.

Veel mutaties tv-koks in winterprogrammering

Zo heeft Vincent van Essen kenbaar gemaakt RTL-programma Life & Cooking te verlaten. Van Essen wil meer tijd besteden aan zijn gezin. Hij ontkent dat hij een moeizame relatie heeft met het presentatieduo Irene Moors en Carlo Boszhard van Life & Cooking.

Verder maakt Rudolph van Veen een comeback op tv. De oud Life & Cooking-kok gaat voor Net 5 een nieuw programma maken. Van Veen maakt een wereldreis en laat zich daarbij inspireren door culinaire geheimen en gerechten.

Herman den Blijker tenslotte is druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe programma Herrie in het Hotel. Den Blijker probeert vast zittende hotels weer los te trekken. Hij krijgt hierbij hulp van Willem Reimers, oud-general manager van The Grand in Amsterdam.

Reageer op dit artikel