Verbouwing 't Schulten Hues in video op web

Verbouwing 't Schulten Hues in video op web

Misset Horeca is gestart met een videoserie op het web over de bouwactiviteiten van het vernieuwde restaurant 't Schulten Hues in Zutphen. Vandaag is de eerste aflevering over de serie te bekijken.

Sterrestaurant ’t Schulten Hues verhuist naar een monumentaal pand, op enkele honderden meters van het bestaande pand. Het gaat om een oud, statig pand wat in het verleden ondermeer dienst deed als politiebureau en opleidingsinstelling.

Peter Gast en Jacqueline van Liere bouwen het leegstaande pand om tot een ruime, luxe eetgelegenheid. Een cameraploeg van Misset Horeca volgt het jonge ondernemerspaar op de voet. Met speciale bouwjournaals op www.missethoreca.nl zijn de verbouwavonturen van Gast en Van Liere te volgen.

In de eerste aflevering geeft Gast een rondleiding door het pand aan ’t Gravenhof in het centrum van de Hanzestad. Hij vertelt over de plannen met de leegstaande kamers, de voormalige cellen en het schoolplein. Van Liere licht toe wat de ideeën zijn met het interieur. In de volgende afleveringen komen onder meer sloopwerkzaamheden, het installeren van de keuken en andere bouwzaken aan de orde.

Aflevering 1

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.