nieuws

Verbouwing ’t Schulten Hues in video op web

Restaurant

Misset Horeca is gestart met een videoserie op het web over de bouwactiviteiten van het vernieuwde restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen. Vandaag is de eerste aflevering over de serie te bekijken.

Verbouwing ’t Schulten Hues in video op web

Sterrestaurant ’t Schulten Hues verhuist naar een monumentaal pand, op enkele honderden meters van het bestaande pand. Het gaat om een oud, statig pand wat in het verleden ondermeer dienst deed als politiebureau en opleidingsinstelling.

Peter Gast en Jacqueline van Liere bouwen het leegstaande pand om tot een ruime, luxe eetgelegenheid. Een cameraploeg van Misset Horeca volgt het jonge ondernemerspaar op de voet. Met speciale bouwjournaals op www.missethoreca.nl zijn de verbouwavonturen van Gast en Van Liere te volgen.

In de eerste aflevering geeft Gast een rondleiding door het pand aan ’t Gravenhof in het centrum van de Hanzestad. Hij vertelt over de plannen met de leegstaande kamers, de voormalige cellen en het schoolplein. Van Liere licht toe wat de ideeën zijn met het interieur. In de volgende afleveringen komen onder meer sloopwerkzaamheden, het installeren van de keuken en andere bouwzaken aan de orde.

Aflevering 1

Reageer op dit artikel