nieuws

Verkoop La Place en V&D afgerond

Restaurant

De al eerder aangekondigde verkoop van La Place en V&D van Maxeda naar investeringsmaatschappij Sun European Partners is eindelijk afgerond. De Ondernemingsraden en vakbonden hebben positief gereageerd.

Verkoop La Place en V&D afgerond

Eerder lieten de bedrijven al weten dat La Place en V&D minstens drie jaar aan elkaar gekoppeld blijven. Dat is in de verkoop afgesproken.

De CEO van La Place voorspelt dat La Place nog verder gaat groeien. ‘La Place zal haar sterke positie nog verder kunnen uitbreiden. Ik zie voor V&D en La Place een veelbelovende toekomst tegemoet met Sun European Parners als partner bij het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen.

Sun Capital is eigenaar van onder andere Neckermann.de, Shopko, Goprdman’s en restaurants als Garden Fresh en Boston Markets.

Reageer op dit artikel