nieuws

Vermoedelijke daders restaurantoverval gepakt

Restaurant

Met de aanhouding van zeven verdachten heeft de politie vermoedelijk een serie gewapende overvallen en inbraken opgelost waaronder een overval op een Chinees restaurant in Naaldwijk. De groep zou verder onder meer verantwoordelijk zijn voor een groot aantal woninginbraken in het Westland in Zuid-Holland, meldt de politie.

Vermoedelijke daders restaurantoverval gepakt

Ook worden ze van verdacht van een overval op een tankstation in ‘s-Gravenzande, een belwinkel en een supermarkt in Den Haag en een Chinees restaurant in Naaldwijk. De groep bestaat uit drie Naaldwijkers van 19, 20 en 25 jaar oud en vier Hagenaren in de leeftijd van 16 tot en met 19.

De politie kwam de bende op het spoor toen twee Naaldwijkers op heterdaad werden betrapt tijdens een inbraak. Uit onderzoek bleek dat het tweetal, samen met een aantal Hagenaars, ook een overval wilde plegen op een speelgoedwinkel in Den Haag. Daarop konden vijf jongens worden aangehouden. Later pakte de politie nog twee verdachten op.

Reageer op dit artikel