nieuws

Verstegen Vriend van het Koksgilde

Restaurant

Verstegen Spices & Sauces en het Koksgilde hebben een samenwerkingscontract gesloten. Vriendschapsovereenkomst is de benaming. Beide partijen zien kansen voor samenwerking op het gebied van innovaties.

Verstegen Vriend van het Koksgilde

De Vriendschapsovereenkomst werd onlangs ondertekend door Jan den Heijer, directeur Professionele Markten van Verstegen Spices & Sauces en Theo Pieper, vice president van Koksgilde Nederland.

Jan den Heijer: ‘Het Koksgilde is een dynamische club met een groot aantal jonge leden. Daarnaast weten we dat veel horecabedrijven en zorginstellingen nog onvoldoende bekend zijn met de producten en services die Verstegen biedt. Voor ons is het Koksgilde daarom een belangrijk platform.’

Theo Pieper: ‘Ik heb de hele productie bij Verstegen mogen bekijken. Ik wist niet dat er zoveel meer gebeurt in dit bedrijf dan je denkt. Voor de leden van het Koksgilde is Verstegen een zeer interessante vriend’.

Het in 1866 in Rotterdam opgerichte Verstegen Spices & Sauces maakte in de laatste decennia een forse groei door. Als producent en leverancier van kruiden, specerijen, sauzen, marinades en diverse hulpstoffen biedt Verstegen een breed en diep assortiment. Innovaties en nieuwe kansen staan centraal. In dat kader wil Verstegen intensief samenwerken met het Koksgilde.

Reageer op dit artikel