nieuws

Verwarring over interesse Van der Most

Restaurant

Het is niet duidelijk of Hennie van der Most geïnteresseerd is in de leegstaande groenvoerdrogerij in Dronten. Volgens een medewerker gaat hij ‘wel eens vaker ergens kijken’. Van der Most is geen onbekende om leegstaande complexen om te toveren tot grote attractieparken.

Verwarring over interesse Van der Most

‘Hij gaat wel vaker ergens kijken. Van een project is geen sprake’, aldus een medewerker in de regionale krant DeStentor. Onlangs bezocht Hennie van der Most de groenvoerdrogerij met zijn helikopter. Voor velen reden om te suggereren dat Van der Most het leegstaande complex wil kopen.

De gemeente kocht de groenvoerdrogerij enkele jaren geleden voor acht miljoen euro. Van der Most is gewend aan het betalen van een ‘symbolisch bedrag’ voor leegstaande complexen. Mogelijk vormt dit een struikelblok, omdat het onwaarschijnlijk lijkt dat de gemeente het gebouw voor een prikje van de hand doet.

Zie ook:

Van der Most lonkt naar groenvoerdrogerij

Reageer op dit artikel