nieuws

Vijf nieuwe leden voor JRE

Restaurant

Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) heeft vanaf 1 januari 2012 vijf nieuwe leden. Daarmee komt het aantal restaurants dat bij deze club is aangesloten op 34.

Vijf nieuwe leden voor JRE

De nieuwkomers bij JRE zitten door het hele land. Het zijn ’t Dijkhuysje in Lelystad (van Nicky Quarz en Michèle van der Linden), LN2 in Eindhoven (van Ryan Bahadoer en Thomas Inderfurth), HanTing Cuisine in Den Haag (van Han Ji en Ting Qin), De Swarte Ruijter in Holten (van Esther en Erik de Mönnik) en La Folie in Zaltbommel (van Joris Kerkhofs en Lieke Dappers).

Voorzitter Lex Gasseling (restaurant Fris, Haarlem) laat via een persbericht weten ‘zeer verheugd’ te zijn met deze ‘forse uitbreiding’.

Het aantal aangesloten restaurant komt met de vijf nieuwe leden op 34. Vier restaurants hebben de JRE met ingang van 2012 verlaten: Lepels in Schiedam en De Gastronoom in Harlingen wegens bedrijfsbeëindiging. Verder zegden Frouckje State in Rijperkerk en restaurant Woods in Leiden op.

De presentatie van de nieuwe leden en de restaurantgids 2012 vindt plaats via een speciaal evenement, de Culifair, op 26 februari 2012.

Reageer op dit artikel