nieuws

Vijftigste vestiging Bagels & Beans in Heerlen

Restaurant

Bagels & Beans opent woensdag 21 maart de vijftigste vestiging. De vestiging opent aan de Bongerd in het centrum van Heerlen. Franchisenemer is Esther Huysdens, die sinds 20011 werkzaam is voor de horecaformule.

Vijftigste vestiging Bagels & Beans in Heerlen

De vijftigste vestiging van Bagels & Beans komt in het monumentale Glaspaleis in Heerlen. Het pand stamt uit 1935. De locatie wordt gedeeld met met cultuurtempel Schunck.

Franchisenemer Esther Huysdens startte haar loopbaan bij Bagels & Beans in 2001 en ziet haar wens ooit een eigen winkel te hebben, nu uitkomen. De eerste vestiging van de horecaformule opende in januari 1996. De teller staat inmiddels op vijftig, waarvan één locatie in Duitsland is gevestigd.

Reageer op dit artikel