nieuws

Vinoo.nl biedt online wijncommunity

Restaurant

Wijnwebsites zijn er te over, toch denkt Vinoo.nl wat toe te voegen aan het aanbod. Wijnliefhebbers kunnen elkaar vinden, informatie delen en met een steeds veranderend profiel wordt een zo goed mogelijk aansluitend wijnadvies gegeven.

Vinoo.nl biedt online wijncommunity

‘Een sprekend voorbeeld van Web 2.0’, vindt Aldo Wink, initiatiefnemer van Vinoo.nl. Hij gebruikt de populaire internetterm om aan te geven dat op de website de nieuwste technieken en internetfilosofieën over ‘samen bouwen en delen’ toegepast worden.

Het doel is om alle ruim 30.000 wijnsoorten die er te koop zijn in Nederland via de site aan te bieden. Daartoe werkt Vinoo.nl samen met een zestal andere wijnsites, en hoopt Wink dat wijnhandelaren de weg naar zijn site vinden om hun assortiment te delen.

Reageer op dit artikel