nieuws

Vispromotiecampagne van start

Restaurant

Het Nederlands Visbureau start de campagne ‘Mannen van de Zee’. De campagne heeft als doel de consument meer over de achtergronden van vis te vertellen. De campagne is te volgen op Visrecepten.nl en via sociale media zoals Twitter, Facebook en YouTube.

Vispromotiecampagne van start

Uit onderzoek blijkt dat bij de Nederlander nog veel onwetendheid is over de herkomst van vis, zo laat het Nederlands Visbureau weten.

Volgens het visbureau doen er veel verhalen de ronde over overbevissing en bestandsbeheer. De campagne moet meer duidelijkheid bieden over de herkomst van vis en de consument stimuleren wat vaker vis op tafel te zetten.

De ‘Mannen van de Zee’ vertellen op geheel eigen wijze hun verhaal over vis. Authenticiteit, vakmanschap, tansparantie en puurheid zijn de sleutelwoorden in de campagne. De ‘Mannen van de Zee’ zijn te volgen op Visrecepten.nl en via sociale media (Facebook, Twitter en YouTube).

Reageer op dit artikel