nieuws

Voedselbank krijgt steun van Vineyard en Nonnerie

Restaurant

Vineyard en de Nonnerie zetten zich in voor de Voedselbank Gooi en omstreken. De bedrijven leveren producten en diensten, promoten de Voedselbank, dragen financieel bij en de chef-kok stelt voortaan eens per maand een origineel recept samen op basis van de voedselpakketten.

Voedselbank krijgt steun van Vineyard en Nonnerie

Beide bedrijven willen niet alleen bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook met maatschappelijk betrokken ondernemen. Daarom gingen ze op zoek naar een goed doel om te steunen. Het belangrijkste motief bij het kiezen voor de voedselbank noemen ze de raakvlakken met eten en drinken.

Vineyard verzorgt de culinaire invulling en events van Nyenrode Business Universiteit, het Rijksmuseum, het Muiderslot en andere locaties. Ook de Nonnerie hoort bij deze rij.

Reageer op dit artikel