nieuws

Vriendin Sergio schrijft kookboek

Restaurant

Ellemieke Vermolen, presentatrice en vriendin van topkok Sergio Herman, heeft met haar broer, die ook kok is, een kookboek uitgebracht.

Vriendin Sergio schrijft kookboek

In het boek Zus & Zo staan alle recepten twee keer: één keer hoe Ellemieke een gerecht lekker en snel maakt, en een versie op de manier waarop haar broer Jeremy het tot een culinair meesterwerkje zou omtoveren.

Jeremy Vermolen is tv-kok bij RTL’s Lijn 4 en daarnaast chef van Den Dieje in Roosendaal. Ook zus Ellemieke, vooral bekend als model en van tv, heeft haar roots in de horeca. Sergio Herman heeft wel eens gezegd dat zij beter kan koken dan hij.

Voor broer en zus Vermolen gaat met dit kookboek een lang gekoesterde wens in vervulling. Herman heeft voor de familieproductie het voorwoord geschreven.

Reageer op dit artikel