nieuws

Vrouw overlijdt na val in restaurant Zutphen

Restaurant

Een 51-jarige vrouw uit het Overijsselse Hengelo is zondag overleden aan de gevolgen van een val in een restaurant in het centrum van Zutphen op zaterdagavond. Dat meldde politie.

Vrouw overlijdt na val in restaurant Zutphen

De vrouw had met een kennis in het restaurant gegeten. Toen zij na afloop hun jassen wilde pakken, zag de vrouw het trapgat over het hoofd en viel ze van de trap. Zij kwam zo ongelukkig terecht dat ze zwaar gewond raakte. Later overleed ze in een ziekenhuis. Om welk restaurant het gaat, meldt nieuwsdienst ANP niet.

Medewerkers van het restaurant verleenden nog wel eerste hulp en schakelden een ambulance in. Nadat de vrouw was gereanimeerd en gestabiliseerd, kon zij met hulp van agenten in de ambulance worden gelegd en naar het ziekenhuis worden gebracht. Hier is zij later helaas aan haar verwondingen bezweken.

Reageer op dit artikel