nieuws

Vrouwelijke ex-koks gezocht voor tv-programma

Restaurant

RTL komt met een tv-programma waarin vrouwen, die vroegen werkzaam waren in een professionele keuken maar jaren stopten vanwege de keuze voor een gezin, voor even weer terugkeren naar de professionele horecakeuken. RTL zoekt ex-koks die willen meewerken.

Vrouwelijke ex-koks gezocht voor tv-programma

RTL en IDTV zoeken dan ook per direct zelfverzekerde, talentvolle vrouwen in de leeftijdscategorie 30 to 45 jaar van wie het leven de afgelopen jaren voornamelijk in het teken stond van hun gezin.

Het gaat om vrouwen die als chef-kok, souschef of een andere keukenfunctie ooit werkzaam waren in een professionele keuken en die het oude vak een beetje hebben gemist. En die willen laten zien dat zij het nog in zich hebben.

Deelnemende vrouwen aan het RTL-programma Weer Aan De Slag krijgen de kans om in januari een week lang een uitdaging aan te gaan in een gerenommeerd horecabedrijf. Belangstellenden kunnen zich melden bij IDTV.

Reageer op dit artikel