nieuws

Waarschuwing voor vermeende fraude

Restaurant

De Rotterdamse horeca ondernemer Frans van Breemen waarschuwt collega’s voor vermeende fraude. ‘Een vrouw uit Utrecht zegt ziek te zijn geworden van het eten in mijn restaurants. Maar ze heeft naar twee van mijn restaurants exact dezelfde mail gestuurd.

Waarschuwing voor vermeende fraude

‘Ik heb twee exact dezelfde mails ontvangen van een mevrouw uit Utrecht. Eén gericht aan mijn zaak Facet aan de Weissenbruchlaan en een gericht aan mijn eetcafé Aan Tafel aan de Bergweg. Waarschijnlijk weet zij niet dat ik van beide locaties de eigenaar ben.’

Niet op de kaart

Van Breemen vervolgt: ‘In de brief staat dat de vrouw en haar partner ziek zijn geworden na het eten in de restaurants. Ze geeft echter voor beide locaties dezelfde datum en hetzelfde tijdstip op en ook dezelfde gerechten. Gek, want de slakken met kruidenboter die ze noemt, staan al maanden niet meer op de kaart.’

Niet bereikbaar

‘Ik weet niet precies wat ze wil, maar per telefoon is ze niet bereikbaar. Ik heb haar per mail gevraagd wat ze van ons wil, maar daar heeft ze nog niet op gereageerd. Een rekening kan ze niet overleggen.’

Van Breemen wil collega’s waarschuwen voor deze vrouw die de brieven ondertekent met Laurentien van Meer. ‘Ik wil ze adviseren niet direct met tegoedbonnen of iets dergelijks te komen.’

Ook MissetHoreca.nl is er niet in geslaagd in contact te komen met de vrouw.

Reageer op dit artikel