Wagamama opent derde vestiging in Amsterdam

Wagamama opent derde vestiging in Amsterdam

De derde Amsterdamse vestiging van Wagamama zal in de zomer van 2011 haar deuren openen in The Bank. Er is inmiddels gestart met de verbouwing van de locatie op de begane grond in The Bank. Voor Wagamama Benelux is het de vijfde vestiging.

Wagamama is een wereldwijde keten van noodlerestaurants, gebaseerd op de pan-Aziatische keuken. Wagamama heeft haar roots in Londen, waar in 1992 het eerste restaurant werd geopend. De snelle keuken is geïnspireerd op de ramenbars die al honderden jaren populair zijn in Japan. De filosofie van Wagamama is ‘lekker, vers en gezond eten combineren met een smaakvolle maar eenvoudige omgeving, behulpzame, vriendelijke service en waar voor je geld’. Inmiddels telt Wagamama meer dan 100 restaurants over de hele wereld.

Vierde vestiging in Nederland

Wagamama Benelux BV opende eerder vestigingen in Amsterdam (Max Euweplein en Zuidplein) en Groningen (Vismarkt). In Belgie heeft de keten een vestiging in Antwerpen (De Keyserlei).

The Bank, het voormalige kantoor van de ABN Amro, wordt na jaren leegstan herontwikkerld als multifunctioneel gebouw. Andere huurders zijn Marqt en Ajax Experience.

Lees meer over Wagamama