nieuws

Walking dinner bij acht Rotterdamse restaurants

Restaurant

Acht Rotterdamse restaurants op het Westelijk Handelsterrein houden gezamenlijk een acht-gangen walking dinner. Elk restaurant serveert een eigen, typerend gerecht. Gasten kunnen zo in één keer kennismaken met alle acht de restaurants.

Walking dinner bij acht Rotterdamse restaurants

Het culinaire evenement krijgt de naam Proef het Westelijk Handelsterrein. Deelnemers zijn De Belastingdienst, Fugu, Biblio, Mi-Fusion, Rokkaa, Abacanto, Smaak en Rosso. Het Westelijk Handelsterrein bevindt zich in het Scheepskwartier nabij de Erasmusbrug. Het is een verzameling pakhuizen die verbonden zijn door een glazen overkapping.

Strippenkaart

De eerste editie van Proef het Westelijk Handelsterrein vindt plaats op zondag 30 januari. Een strippenkaart voor het walking dinner is te koop voor 40 euro. Daarnaast kunnen gasten bij de gerechten bijpassende wijnen bestellen.

De organisatie van Proef het Westelijk Handelsterrein is in handen van DiningCity. Strippenkaarten zijn te koop bij de deelnemende restaurants of via de website van het Westelijk Handelsterrein.

Reageer op dit artikel