nieuws

Walter Seib van HMSHost naar La Place

Restaurant

Walter Seib wordt de nieuwe eindverantwoordelijke bij La Place. Seib komt over van HSMHost en volgt Paul Bringmann op, die zich volledig gaat toeleggen op het nieuwe totaalconcept La Place Express.

Walter Seib van HMSHost naar La Place

Walter Seib treedt per juli toe tot de directie van V&D als directeur La Place Food Services. Per oktober neemt hij de veantwoordelijkheden over van Food Services bij V&D. Door de komst van Seib gaat Paul Bringmann zich volledig richten op de uitrol van het nieuwe concept La Place Express.

‘Het is voor ons een groot genoegen Walter toe te kunnen voegen aan het team van La Place, gegeven zijn expertise en de ambitieuze plannen die we hebben met La Place Food Serivces’, aldus Bringmann in een reactie over de komst van Seib.

De 43-jarige Seib is momenteel Managing Director van HMSHost International, de organisatie achter vele horecaexploitaties op Schiphol. Seib over zijn overstapt: ‘La Place heeft zich bewezen als marktleider in Nederland. Ik vind het een prachtige uitdaging om La Place te ondersteunen in de verdere groei en expanise, nationaal en internationaal’.

Reageer op dit artikel