nieuws

Waterschade bij De Librije

Restaurant

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle heeft te kampen met wateroverlast. Een leiding op de bovenverdieping van het toprestaurant is gesprongen, waardoor er water is doorgesijpeld naar de salon van het restaurant.

Waterschade bij De Librije

De waterproblemen ontstonden op maandag, op de dag dat Jonnie Boer de grootste vakbeurs van Nederland, de Horecava in Amsterdam, moest openen.

Volgens de regionale pers verwacht Boer dat de eetgelegenheid op dinsdag weer gewoon open is. De waterschade is volgens Johan Visser van De Librije minder heftig dan het brandje van een paar weken geleden.

Het is overigens niet de eerste keer dat De Librije last heeft van wateroverlast. Vorig jaar werd restaurant De Koperen Kees in schouwburg De Spiegel en eigendom van Jonnie en Thérèse Boer getroffen door een waterbreuk. Het restaurant zat toen wekenlang dicht.

Reageer op dit artikel