nieuws

Waterschade nekt nieuwe Echoput

Restaurant

Restaurant De Echoput in Hoog Soeren nabij Apeldoorn heeft te maken met forse tegenslag. Door waterschade gaat het nieuwe horecabedrijf van Peter Klosse de komende tijd niet open. Er volgt een onderzoek.

Waterschade nekt nieuwe Echoput

‘Voor de kerst gaan we zeker niet open. We denken eerder aan februari dan aan januari’, meldt Klosse in DeStentor over de jongste tegenslag. Aanleiding voor de pech is een gesprongen waterleiding, waardoor ruim 50.000 liter het splinternieuwe gebouw instroomde.

Slopen

‘Er wordt nu onderzocht of er vocht onder de vloer zit en of er wanden gesloopt moeten worden’, klinkt het onheilspellend uit de mond van Klosse, die jaren bezig is om restaurant De Echoput om te toveren tot een hotel annex restaurant.

Doorstaan

Klosse blijft ondanks de tegenspoed positief. ‘We moeten dit zo goed mogelijk doorstaan. Dat is de enige mogelijkheid die we hebben’, aldus Klosse.

Vrijdag 15 december vertelt Peter Klosse in Misset Horeca meer over de tegenslag

Zie ook:

Echoput zoekt nog een nieuwe Chef de Rang

De Echoput overwint bureaucratie (20-10-2005)

Waterschade nekt nieuwe Echoput

Reageer op dit artikel