nieuws

Webshopsamenwerking Peter Klosse met ’t Schulten Hues

Restaurant

Peter Klosse van De Echoput in Hoog-Soeren en sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen werken samen. Voor de webshop van ’t Schulten Hues heeft Klosse een wijnpakket samengesteld die hij middels een video promoot.

Webshopsamenwerking Peter Klosse met ’t Schulten Hues

Voor 77 euro is op GastroDeli.nl, de webshop van ’t Schulten Hues, een wijnpakket van zes door Klosse geselecteerde flessen te bestellen. In een bijgesloten video vertelt Klosse over de smaakverschillen van wijnen bij gerechten.

’t Schulten Hues lanceerde eind vorig jaar haar webshop. Naast de samenwerking met Klosse biedt de webshop persoonlijke begeleiding bij het oriënteren en kopen van producten. Dit gebeurt via videoconference-techniek, waarbij de klant op afstand persoonlijk advies krijgt van een van de medewerkers van het sterrestaurant.

De samenwerking tussen Klosse en ’t Schulten Hues gaat verder dan alleen een vermelding op de webshop van Gastrodeli.nl, zo meldt Gerbrand Pot van Crystal Park New Media, de maker van Gastrodeli.nl. De video is als een commercial ook te zien op de regionale tv-zender Graafschap TV. De winst op het wijnpakket wordt verdeeld over de deelnemers.

Reageer op dit artikel