nieuws

Website SpecialBite vernieuwd

Restaurant

SpecialBite heeft de website vernieuwd. De site selecteert duizend restaurants op goed eten, interieur en locatie, en heeft interactiviteit als speerpunt.

Website SpecialBite vernieuwd

In een persbericht spreekt SpecialBite over een vlammende site vol met informatie over onderscheidende restaurants, de nieuwste producten, bijzondere culinaire reizen én dagelijks nieuws, enthousiaste food-blogs en recensies van eigen spotters.

De site streeft niet naar volledigheid, maar selecteert slechts duizend restaurants op goed eten, interieur en locatie, zo laat uitgever Mireille Derks weten.

‘Onze SpecialBite-spotters, dat zijn eetfanaten met een neus voor opmerkelijke trends, hebben er al van geproefd en vertellen ja waar je moet zijn voor de lokale en gezonde keuken, voor wereldgerechten, of voor Asian finger food waarbij je je vingers afllikt’, aldus Derks.

Interactiviteit is een belangrijk onderdeel op SpecialBite. Bezoekers kunnen hun eigen restaurantervaring en –waardering toevoegen. Hiermee is een eigen, persoonlijke restaurantgids te creëren om andere bezoekers weer mee te inspireren. Daarnaast bevat SpecialBite.com een weblog met foodboeken.

Reageer op dit artikel