nieuws

Weer ‘fraude’ vermoed bij finale Mijn Tent is Top

Restaurant

Net als vorig jaar wordt er ook dit jaar achteraf getwijfeld aan de oprechtheid van de uitslag van de finale van Herman den Blijkers tv-programma Mijn Tent is Top.

Weer ‘fraude’ vermoed bij finale Mijn Tent is Top

Net als vorig jaar reden er twee geblindeerde limousines naar de beide finalisten, terwijl de kijkers nog konden stemmen op hun favoriet. Slechts in één van de wagens zat presentator Den Blijker, die uiteraard de winnaar zelf moest feliciteren.

Den Blijker was op weg naar Den Bosch, maar had een vliegtuig paraat die hem van Zestienhoven naar Eelde zou vliegen als niet Flinstering maar Bij Jansen zou winnen. De beelden van Den Blijker in het vliegtuig, wachtend op de uitslag, zouden echter al een dag eerder opgenomen zijn, meldt Zappen.blog.nl.

Vorig jaar werd beweerd dat Den Blijker de afstand van Lelystad naar Den Bosch aflegde in een veel kortere tijd dan daar normaal voor nodig zou zijn.

Radiopresentator Jeroen Kijk in de Vegte van Q-Music meent dat sms’en tijdens de finale geen zin had, omdat de winnaar toen al bekend was. Aangezien de meeste sms’jes tijdens die live-uitzending binnenkwamen, is er sprake van misleiding, aldus de dj in zijn ochtendshow.

Meer berichten over Mijn Tent is Top:

Reageer op dit artikel