nieuws

Weer nieuw kookprogramma voor RTL-4

Restaurant

RTL-4 start op 24 november met een nieuw kookprogramma, genaamd ‘Pluijm Op Pad’. In dit programma neemt chef-kok René Pluijm de kijker mee op een avontuurlijke zoektocht naar oorspronkelijke en natuurlijke voedselschatten. Pluijm verzamelt adressen van eettentjes, chef-koks, lokale kookhelden en boerderijtjes. Bovendien ontfutselt recepten en probeert hij de lokale kookkunst onder de knie te krijgen.

Weer nieuw kookprogramma voor RTL-4

In ‘Pluijm Op Pad’ gaat hij naar de mooiste streken in Europa, op zoek naar lokale en regionale eetculturen. Hij spreekt boeren, worstenmakers, vissers, wijntelers, maar ook chefs van bijzondere restaurants.

René Pluijm sluit iedere aflevering af door zelf de keuken in te duiken. Met de streekproducten die Pluijm tijdens zijn ontdekkingstocht heeft verzameld, zal hij voor iemand uit dat gebied een inspirerend gerecht bereiden volgens de lokale eetcultuur. Dat kan voor een beroemde chef-kok zijn, maar ook voor een lokaal gezin. Zij mogen dan beoordelen of René de lokale smaak te pakken heeft.

Uitzending: vanaf 24 november elke dinsdag tussen 22.30 en 23.30 uur bij RTL 4.

Reageer op dit artikel